Koncertprogrammet for 2020 byder både på helt nye numre fra Carl Emil Petersen - og masser af gamle hits fra forrige århundrede

HADSUND: Koncertgængerne i Hadsund kan også i 2020 se frem til en række gode koncertoplevelser i Hadsund Kulturcenter.

Så meget ligger fast, efter at de lokale koncertarrangører ”Frikvarteret” netop har offentliggjort det foreløbige program for det kommende år.

- Vi har forsøgt at gå lidt nye veje i forhold til vort tidligere valg af kunstnere, men vi synes alligevel, vi har fået sammensat et spændende program, som vi håber, vort publikum vil tage gode i mod, siger Karsten Errebo fra Frikvarteret.

Den nye sæson indledes 25. april, når den tidligere forsanger i ”Ulige numre”, Carl Emil Petersen, kommer til Hadsund med sit nye band.

Carl Emil Petersen har her i efteråret bl. a. gjort sig bemærket i TV2-programserien ”Toppen af poppen”, og er netop nu aktuel med nummeret “Tiden Flyver” og albummet “Amager Forbrænding”.

Albummet inkluderer bl. a. numre som ”Liv før døden” og ”Skærgården”, som publikum sikkert også vil få at høre, når Carl Emil Petersen 25. april giver koncert i Hadsund.

22. august står den på Bob Dylan-toner, når Dissing Las & Cross Band indtager scenen i Hadsund Kulturcenter.

Dissing & Las har i flere år turneret med Dylans musik, men får nu følgeskab af en ægte Dylan-ekspert i skikkelse af Billy Cross.

Billy Cross, som i Danmark bl. a. har lagt navn til Delta Cross Band, var igennem tre år guitarist og kapelmester i Bob Dylans orkester, og medvirker bl. a. på to af Bob Dylans albums

- Det bliver en stor fornøjelse at spille Dylans sange igen sammen med et yderst kompetent hold, bedyrer Billy Cross efter at have hørt Dissing & Las fortolke Dylans musik.

Med på turneen, som 22. august fører Dylan-fortolkerne til Hadsund, er i øvrigt også Dan Hemmer på Hammondorgel og Jesper Elnegaard på trommer.

11. september kan Frikvarteret byde på et musikalsk genhør med et andet stærkt navn fra svundne tider, nemlig det islandske funk-rock band Mezzoforte.

Mezzoforte bragede i 1983 gennem lydmuren med kæmpehittet ”Garden Party” og var på det tidspunkt det første band fra Island, der turnerede internationalt med stor succes!

Jazz/rock drengene fra Reykjavik har nu holdt sammen i 40 år og gav bl.a. i den anledning to udsolgte jubilæums shows i Reykjavik i september 2017.

Bandet har på den baggrund i dag et stort bagkatalog, og leverer stadig energiske koncerter, der kombinerer virtuose instrumentale improvisationer med velkendte melodiske temaer.

Eller som det hedder i pressematerialet fra Frikvarteret: Mezzoforte er den lækre lyd af Sportslørdag - bare live - tilsat masser af energi og stor intakt spilleglæde.

Foreløbig sidste orkester på Frikvarterets program for 2020 er Back to Back, der kommer til Hadsund for at give koncert 24. oktober.

Back to Back hærgede sidst i 1980erne de danske hitlister med numre som ”Jonathan”, ”En Som Dig”, Som De Andre Gør, ”Jeg Holder Fast”, ”En Elsker Som Dig” m.fl, og siden duoen blev gendannet har Back to Back, bestående af Nis Bøgvad og Morten Remar, turneret landet rundt og optrådt med deres store bagkatalog.

Billetter til alle fire koncerter i Hadsund Kulturcenter sælges via Himmerlandsbilletten.dk og Ticketmaster.dk.

- Og billetsalget frigives snart, bebuder Karsten Errebo fra Frikvarteret.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...