To nye og to kendte ansigter i klubben tager over

ALS: Når sæsonen for Boldklubben Viking i Als indledes med standerhejsning lørdag 02. februar bliver det nye trænere på klubbens tre seniorhold.

- Serie 3 holdet på herresiden får ny træner i form af Henrik Wiper, der tager over efter Brian Ibsen, der har stået i spidsen for holdet de seneste to år, oplyser kasserer Mads Andersen. - Bestyrelsen er meget glade for at kunne præsentere Henrik Wiper som ny træner i Als Viking. Henrik kommer med en stor erfaring fra andre klubber, har bl.a. været i Esbjerg fB med deres U19 hold, og da vi har en meget ung trup, håber vi derfor, at Henriks erfaring med unge mennesker kan få vores hold til at udvikle sig yderligere, siger Mads Andersen videre.

Privat bor Henrik privat ved Gjerlev sammen med kone og børn, og arbejder som indsatsleder ved brandvæsenet, mens fritiden bl.a. bruges som fodbolddommer og bedømmer.

Til serie 5 holdet bliver det Henrik Dahl, der kommer til at have ansvaret.

Henrik har spillet de sidste par år klubben, men har nu valgt, at han gerne vil prøve kræfter som træner. Han tager over efter Dennis Pedersen.

Klubbens damehold Morten Schaft har efter 3 år valgt at stoppe som træner for klubbens damehold.

Det bliver dog kendte ansigter der tager over, da nu tidligere holdleder Pia Christensen overtager sammen med Malene Bech. Malene har spillet på holdet i mange år og hun kan sammen med Pia fortsætte det gode arbejde som Morten har udført de seneste år.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...