47 medlemmer er med i den nye rejseklub og forleden mødtes man for at planlægge næste års rejser

HADSUND: Den lokale rejseklub ” De rejseglade jyder” har netop afholdt deres store fællesmøde i Kulturcentret i Hadsund.

Mødet formål var at præsenterer foråret rejser til Cypern og en storby ferie til London.

Avisen har talt med formanden for rejseklubben Jan Schwartz som udtaler: - Jeg indrømmer gerne at vi er fuldstændig overvældet over den meget store interesse, der er for at komme med rejseklubben ud og rejse.

Vi er i dag 247 medlemmer, hvor mange jo ganske naturligt kommer her fra området..

På fællesmødet i søndags mødet 142 medlemmer op, for at få en god ”rejsesnak” og de blev præsenteret foråret rejser til Cypern og til London.

Der blev hygget – snakket ferieminder – drukket masser af kaffe og spis kage.

På mindre end 20 minutter blev samtlige 70 billetter til Cypernturen revet væk, og flere må desværre stå på venteliste.

Også turen til London var der utrolig stor interesse for, og rigtig mange har allerede meldt sig til.

På mødet fik vi også lejlighed til kort at annoncerer efteråret rejser, som dels går til Mallorca i september og til oktober en rundrejse til Skotland.

Disse rejser bliver præsenteret på næste fællesmøde, som afholdes i marts 2020.

Det skal være nemt – billigt og behageligt

- Vi taler meget om hvad der gør, at vi på kun 13 måneder har kunnet skabe en af Jyllands ja måske en af Danmarks støre rejseklubber med knap 250 medlemmer.

Vi tror på, at vi har ramt det rigtige koncept, med at vi planlægger selve rejsen med fly, hotel og forplejning. Man møder så bare op i lufthavnen - så er resten klaret.

Hvis medlemmet vil noget mere, såsom udflugter – havudsigt på værelset m.m., så klarer man selv det, sammen med den lokale guide.

Denne frihed til selv at tilrette sine feriedage som man har lyst til, får vi meget ros for. Samtidig med, at man ikke er forpligtet til socialt samvær – der er, og skal være plads til at være alene. Dermed ikke sagt at vi ikke har socialt samvær.

Det har vi absolut, men man er ikke forpligtet.

Vi oplever også mange par der på rejserne finder sammen og knytter nye venskaber – ja og oplever at de faktisk har fælles venner, og er næsten i familie med hinanden.

Så vi holder fast i vores koncept og motto: Det skal være nemt – billigt og behageligt, slutter Jan Schwartz.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...