Landsbyen Veddum har de seneste årtier oplevet, at huse er blevet kondemneret, men nu bygges der nyt, blandt andet ved den vestlige indfaldsvej

VEDDUM: Det er ikke en hverdagsbegivenhed, at der bygges nyt hus i landsbyen Veddum, og specielt ikke, at det er et ungt menneske, der bygger.

Bygherre er Dennis Andersen, der har erhvervet en grund ved den vestlige indkørsel til landsbyen.

- Her lå tidligere en nedlagt ejendom, som den daværende boligkommission fik nedrevet. Senere kom grunden på tvangsauktion, hvor en lokal mand købte den, og han har solgt den videre til Dennis Andersen for kostpris, oplyser gartner Danny Juul Jensen, det også er det lokale medlem af byrådet i Mariagerfjord Kommune.

Byen, der har ca. 350 indbyggere, har gennem flere år oplevet, at huse er blevet jævnet med jorden, men indenfor det seneste år er udviklingen vendt. Der er også bygget nyt hus på Kærvej 7 i byen.

- Det er spændende, hvem der bliver den næste nybygger i Veddum. Der er stadig et par ledige grunde til dem, der er hurtige til at slå til, siger Danny Juul Jensen.

I den eneste lokale dagligvareforretning, brugsen, glæder man sig også over, at udviklingen ser ud til at vende.

I Veddum er en privat børnehave, der kom op at stå, efter kommunen besluttede at lukke den kommunale.

De mindre skolesøgende børn, der indtil sommerferien kunne nøjes med transport på et par kilometer til Skelund, bliver nu kørt til skolen i Als.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...