Palle Brandt Nielsen står bag murerbutikken.dk

HADSUND: Tidligere på året lancerede Palle Brandt Nielsen fra Hadsund, webshoppen Murerbutikken.dk. Det har været en succes. Kunderne sætter pris på bredden af produktudvalget, tilgængeligheden døgnet rundt, den hurtige levering og den personlige rådgivning.

Navnet fortæller kort og præcist, hvad det handler om. Murerbutikken.dk omfatter et kæmpe udvalg af alverdens professionel værktøj til murerbranchen, primært til erhverv, men også til private.

- Vi hjælper gerne alle typer kunder. Vores vareudvalg omfatter mere end 3.000 varenumre, hvoraf cirka 1.000 altid er på lager i Danmark, og vi udvider løbende det lagerførte udvalg, så det er sjældent, at vores kunder henvender sig uden at få løst deres opgave.

- Vi forhandler blandt andet produkter fra italienske Raimondi og Montolit, som vi har eneforhandling af i Danmark, og de er begge særdeles stærke på produkter af høj kvalitet til flisearbejde, fortæller Palle Brandt Nielsen, der har beskæftiget sig med salg og rådgivning til murerbranchen i mange år og derfor fik idéen til webshoppen.

- Jeg har i mange år været i tæt dialog med murerbranchen generelt og fornemmer et stort behov for en nem og overskuelig adgang til nogle af de mange forskellige løsninger og produkter, der findes, men som ofte ikke er tilgængelige i detailhandlen.

- Udvalget til murere i mange byggemarkeder er ofte begrænset, og mange professionelle murere må ofte lede forgæves efter en lang række værktøjer og løsninger, særligt bestemte mærker og kvaliteter.

- En anden grund er også den hastige udvikling, som e-handel generelt set genererer i disse år. Konkurrencen har bevæget sig fra at være lokal og regional til at være global, og landegrænser er ikke længere en barriere. Vi kan som virksomhed enten vælge at køre med eller blive kørt over.

- Derfor har jeg arbejdet på udviklingen af Murerbutikken.dk i mere end et år, og den blev omsider lanceret for omtrent et halvt år siden, og det er gået over al forventning, fortæller Palle.

Webshop med rådgivning

- Jeg tror, at en af årsagerne til vores succes er, at der er mennesker bag webshoppen, forstået på den måde, at man altid kan ringe til os og stille spørgsmål til produkterne og dermed stadig få den helt personlige og faglige rådgivning.

- Når man ringer til os, kommer man til at tale med en person, der kender vores produkter og kan hjælpe og besvare spørgsmål. Webshoppen har selvfølgelig åbent hele døgnet, men den personlige betjening dog kun i dagtimerne, fortæller Palle.

- Den tid, hvor håndværkere hutlede sig igennem og købte det billigste værktøj, er heldigvis ovre. I dag sætter kunderne pris på kvalitet - fordi de ved, at det bedst kan betale sig i længden. Vi har kun professionelt værktøj, som vi kan stå inde for, og som kan holde til at blive brugt. Har en murer først én gang prøvet at købe den billigste fliseskærer eller gulvsliber, så ved han, at det ikke var den bedste løsning alligevel, og slet ikke den billigste på den lange bane, slutter Palle Brandt Nielsen.

Fysisk har Murerbutikken.dk hjemme på Plastvænget i Hadsund.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...