Jomfrubakkens Bed & Breakfast indgår nyt samarbejde og tilbyder nu også welness

MARIAGER: Indehaveren af Jomfrubakken i Mariager Gitte og Jørgen udvider sortimentet til deres gæster, med fantastiske velværebehandlinger som forfremmer det ultimative velvære og harmoni for den enkelte.

Behandler mester Romina Betgevergiz, indehaver af Visdommens Kilde, indgår samarbejde med Jomfrubakken, og navngiver den ny klinik ”Abundantia”.

Klinikken åbner dørene torsdag 30. maj, hvor gæsterne bydes velkommen med et fantastisk åbningstilbud med ”frit valg behandlinger” uanset førpriser.

Det er nu muligt at få en professionel behandling, eftersom Jomfrubakken har indgået en samarbejdsaftale med indehaveren af visdommens kilde, som har mere end 20 års erfaring indenfor velvære og kropterapier, da hun har en lang række uddannelser indenfor terapeutisk uddannelser, blandt andet Neurofysiologisk terapeut, kranio sacral, coach, lægeeksamineret hudterapeut, som vil sikre kunderne kvalitet indenfor velvære.

Ønsker du indre ro og ny energi?

Professionel kropsterapi som: - Virker med det samme. - Få stresset ud af dit sind. - Styrker din indre ro og livskraft.

Hos klinik Abundantia er du sikret kvalitet med høj faglig bevidsthed, indenfor wellness og metafysisk kropsterapi former, som skaber grundlæggende balance for psykologiske energibaner, i din fysiske krop, og dermed garanti for at opnå balance mellem din krop og dit sind, som giver et slutresultat af vitalitet og velvære.

Lidt om Jomfrubakken:

Jomfrubakken blev opført for mere end 200 år siden og stod færdig i 1807. Ejendommen er en gammel Provstegård og var tilknyttet Birgittaklosteret i Mariager.

Som en gammel provstegård har Jomfrubakken også tjent andre formål for gejstligheden. Som en institution under det dengang betydningsfulde Mariager Kloster, har dørene sandsynligvis stået åbne for mange betydningsfulde personer igennem tiden. Selvom det dog ikke kan bevises, siges det at den berømte digter H.C. Andersen engang skulle have overnattet på Jomfrubakken. Jomfrubakken grænser op til ”Jomfrubakkeskoven” som for få år siden blev driftsmæssigt lagt sammen med Hou Skov, således at det samlede skovareal idag er på 158 ha. Skoven huser en pæn bestand af råvildt, fasaner og harer.

I dag ejes Jomfrubakken af Gitte og Jørgen, og Jomfrubakken fungerer i dag som et moderne Bed & Breakfast.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...