MARIAGER: Søndag 4. februar er Kunstboxen i Kirkegade klar med en ny udstilling - denne gang under overskriften "Kulør på Mariager".

- Vi vil gerne sætte kulør på vinterdisen og mørke vinterstunder og vælger farverigdommen tilbage til hverdagene. Farver har en energi, som påvirker vores nervesystem i en meget positiv grad, og vi vil gerne dele denne oplevelse med andre, annoncerer Ester Haderup Kristensen på vegne af det lokale galleri.

Med på den nye udstilling er to gæstekunstere, Connie Thornemann Terkelsen fra Randers og Connie Sørensen fra Hobro.

Connie Thornemann Terkelsen er i sine malerier er hun meget inspireret af naturen, især himmel og hav ved Bønnerup Strand. Hendes udtryk i ler er rustikt, og ikke mindst er hendes sjove små lerkrukker til hundens godbidder værd at lægge mærke til.

Connie Sørensen maler meget ekspressionistisk med kraftfulde udtryk i penselsstrøg og farver, I nogle af malerierne dukker der en eksplosion af farver op på lærredet, i andre malerier anes der en mere stram komposition med linjer som holdepunkter.

Udover de to gæstekunstnere bidrager også Kunstboxens faste udstillere til at sætte kulør på Mariager: Aase Schultz med sine store røde malerier, Gert Vorre med sine motiver fra fjorden, Ole Terp med sine portrætter og landskaber. Per L. Møller med farvetryk på papir og Ester Kristensen med abstrakt naturrettet ekspressionisme.

Endelig præsenterer Kunstboxen også Bettina Vahles glaskunst, Rikke Oppermanns keramik, Sonja Schultz finurlige pileflet, Lars Nielsens formfuldendte træskåle og Kamilla Mendel og Ole Terps smykkedesign, og man kan også se fine artistiske tegninger fra Jonas Gjerrild, sjove og vemodige akvareller fra Dorte Laustsen samt ultrafine akvarelstrøg fra Changing Xiang.

Udstillingen varer fra 4. februar til 22 marts,

I forbindelse med åbningen 4. februar serveres der vin, chokolade og snacks.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...