De næste par måneder er det LIMFJORDSGRUPPEN der udstiller i menighedscenteret.

HADSUND: Limfjordsgruppen er en lokalgruppe under Dansk Patchwork Forening for Thy, Han Herred & Mors.

- Gruppen der tæller ca. 110 medlemmer kunne i 2016 fejre 25 års jubilæum, og i den forbindelse fik medlemmerne en udfordring, som gik ud på at sy en quilt inspireret af maleren Jens Søndergaards liv og kunst. Der var 18 af gruppens medlemmer som tog udfordringen op, og resultatet blev en meget smuk udstilling, som med succes har været udstillet foreløbig 8 steder, den har blandt andet været udstillet på Heltborg Museum som jo har en fin samling af Jens Søndergaards malerier, oplyser Anette Buchardt Christensen fra Hadsund Menighedscenter.

Sidst har udstillingen været i ”Strømpehuset” et lille galleri i Ø. Assels på Mors, og nu er vi så heldige også at få lov til at udstille i Hadsund Menighedscenter.

Limfjordsgruppen

- er en meget aktiv gruppe som mødes ca. 6 gange om året, vi har til huse på Østre Skole i Thisted.

Der er forskellige temaer på programmet i løbet af året, som mange gange tilrettelægges ud fra hvad medlemmerne har af ønsker, i februar er der en temadag om Sashiko, som er en japansk broderi-teknik som har været i brug i 500 år.

Medlemmerne i Limfjordsgruppen har fået en ny udfordring, der går ud på at sy en quilt med temaet ”Limfjordslandet” temaet kan fortolkes helt frit – figurativt, abstrakt, farveharmoni. Man kan lade sig inspirerer af Limfjordslandets flora og fauna, landskab, fjorden, forfattere, malere, historie, sagn, folkeliv, erhverv

Ja, kun fantasien sætter grænser. Så det bliver rigtig spændende at se de forhåbentlig mange forskellige quiltes som der kommer ud af den udfordring.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...