Louise Maagaard driver også Maagaard Design fra sin adresse på Vestergade Hadsund

HADSUND: Den nye udstilling hos Mariagerfjord Golfcenter, er denne gang den lokale Hadsund-kunstner Louise Maagaard, der udstiller frem til og med 30. april 2019.

Alle interesserede er meget velkomne til at komme og bese udstillingen.

Louise Maagaard - er en pige med mange talenter. Den 39 årige multikunstner, er uddannet fra Designskolen i Kolding, og arbejder kontinuerligt med nye designs i elegant porcelæn, keramisk brugskunst, unikke håndlavede smykker, flotte akvareller samt fantastiske, farvestrålende akryl malerier.

Louises kreativitet indenfor den keramiske del udvikler sig hele tiden. - Jeg har en del faste produkter og designs, som jeg har fået forfine og tilpasset, så de passer ind i min linje af designs, så dem bliver jeg ved med at producere, lyder det fra kunstneren.

Og hun forsætter: - Ind imellem dukker der spændende kunsthåndværkermarkeder op, og de kræver unikke designs, som ikke er set tidligere, så der må jeg udtænke nye ideer til disse, og det giver mig samtidig det afbræk i hverdagsproduktionen, som er nødvendig for at jeg kan være kreativ, innovativ og nyskabende.

Louise har fået indtil flere anerkendelser og priser for sine værker gennem årene.

Til dagligt har Maagaard Design til huse Vestergade i Hadsund, hvor der på hovedsædets adresse er indrettet Butik, galleri, værksteder samt Studio i de 300 kvm.

I mere end 10 år har Louise også drevet et Galleri i Skagen, dog kun i udvalgt periode om sommeren. Nyeste udvikling i Gallerier er et Galleri i Lønstrup, som Louise driver sammen med 9 andre kunstnere.

I Louises bagland, arbejdes der intenst i kulisserne på at få hende udenfor landets grænser, og allerede nu er interessante forhandlinger i gang med gallerier i Prag, London og New York.

Skulle man have fået lyst til at se mere af kunstnerens værker, er der rig mulighed for dette på kunstnerens hjemmeside, eller ved naturligvis blot ved at besøge butikken og galleriet i Hadsund.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...