Håbet er, at restauranten i Hadsund blot bliver den første af flere Viking Sushi-restauranter

34-årige Kedi Wang kom til Danmark fra Kina for tre år siden og har siden arbejdet i Sushi-restauranter i København og Aarhus.

Nu har han åbnet sin egen restaurant. Restauranten hedder Viking Sushi og har hjemme i Butikscenter Hadsund.

Det er et stort spring for Kedi Wang. Ikke blot at kaste sig ud i livet som selvstændig og åbne sin egen restaurant, men ovenikøbet at gøre det i en by, han på forhånd overhovedet ikke kendte noget til.

- Indtil for nylig boede jeg i Aarhus, hvor jeg arbejdede i en sushi-restaurant. Jeg havde altid drømt om at åbne min egen restaurant, og en dag fortalte en god kammerat, at der var et ledigt restaurationslokale i et butikscenter i Hadsund.

- Jeg havde på det tidspunkt aldrig hørt om, eller været i, Hadsund, men valgte at køre herop for at se lokalerne og byen.

Wauw – en smuk by

- Jeg kan huske, da jeg kom kørende, og så byen komme til syne på den anden side af broen, tænkte jeg wauw – det er godt nok en smuk by. Her kunne jeg godt se mig selv åbne en restaurant, fortæller Kedi Wang, der hurtigt underskrev lejepapirerne og 11. november kunne han slå dørene op til Viking Sushi på adressen Butikstorvet 27.

Samtidig valgte han privat at leje en lejlighed i byen.

Starten for Viking Sushi har været god – særligt take-away har været populært.

- Jeg kan selvfølgelig godt mærke, at der er en kæmpe forskel på en sushi-restaurant i Aarhus og en i Hadsund.

- I Aarhus er der hele tiden nye kunder, der prøver din mad for første gang, mens du i en by som Hadsund skal bygge et tillidsforhold op til en masse stamkunder. Det er jeg i gang med nu.

- At din forretning skal baseres på stamkunder fremfor strøgkunder, betyder også, at det er endnu vigtigere, at du leverer en høj kvalitet hver eneste gang. Ellers kommer kunderne jo ikke igen, og det er du jo afhængig af, at de gør. Jeg tilstræber altid at levere den bedste kvalitet med massevis af friske råvarer, fortæller Kedi, der har ansat en kammerat til at hjælpe sig i restauranten, ligesom et par piger hjælper til nogle timer om ugen.

Kedi Wang håber, at restauranten i Hadsund bliver den første af flere.

- Lige nu handler det om at få restauranten her i Hadsund op på et godt niveau med en masse glade kunder, men på et tidspunkt håber jeg, at kunne åbne flere Viking Sushi-restauranter i andre byer af tilsvarende størrelse som Hadsund. Jeg kan godt lide det nære forhold til kunderne, herunder altid at skulle levere den bedste kvalitet, slutter Kedi.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...