Præsteindsættelse var en varm fornøjelse i sommerheden

Pastor Peter Grove blev søndag eftermiddag officielt budt velkommen til sine ny arbejdspladser: Først til en nykalket Skelund kirke og senere på eftermiddagen i Visborg kirke. Begge gange var det provst Carsten Bøgh Pedersen, der stod for indsættelsen.

Efter indsættelsen i Skelund stod den på kaffe og kage i menighedshuset lige overfor kirken. Peter Grove og hustruen Rigmor har også kun få skridt fra deres ny bolig, præstegården, der er nabo til kirken med det karakteristiske lille tårn.

Det var en varm fornøjelse for de to præster i sorte dragter. Temperaturen ved kirkedøren i både Skelund og Visborg sneg sig op i nærheden af de 30 grader, men indenfor var der behageligt køligt, både i det lille kirkerum i Skelund og det noget større i Visborg.

Efter indsættelsen i Visborg stod den også her på et traktement i sognehuset

Peter Grove har de seneste måneder fungeret som præstevikar i de østlige sogne i Mariagerfjord Kommune. Han kender således allerede adskillige i menigheden, og de kender ham. Han skal arbejde sammen med sognepræsterne i Als og Øster Hurup, Anne Bundgaard og Iben Brejner Højgaard, når hun vender tilbage efter endt barsel.

Peter Grove skal stå for konfirmationerne i Als kirke 22. og 23. august.

Han blev ansat som fast præst i midten af juli, og det skete med fuld musik, da han og menighedsrådet i Skelund inviterede til koncert i præstegårdshaven.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...