Anders Dahl Sørensen modtog forleden sit svendebrev

HADSUND: Anders Dahl Sørensen blev 19. januar udlært som skibsmontør hos Hans Jensen Lubricators A/S i Hadsund og er således den første skibsmontør, udlært på virksomheden.

Dagen blev markeret ved en intern reception for Anders med deltagelse af alle virksomhedens medarbejdere. Produktionschef Peder Jul Jensen, overrakte her svendebrevet til Anders, og kom i sin tale ind på, at han har sat stor pris på den punktlighed, hjælpsomhed og tjenstvillighed, som Anders har udvist gennem hele sin læretid. En læretid, der har været delt imellem arbejde på værkstedet og skibsmontøropgaver ude i den store verden, som Anders har lært meget af.

Anders er nu ansat i virksomhedens montage-afdeling som svend og kan se frem til flere spændende montageopgaver på skibe, hvis redere ønsker at installere virksomhedens cylindersmøreapparater på deres 2-takts-dieselmotorer, som jo er det marked, hvor Hans Jensen Lubricators A/S i dag er førende og anerkendt for sine kvalitetsprodukter og nyskabelser i branchen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...