Hadsund Linedance starter snart sin 20. sæson i Hadsund Kulturcenter

HADSUND: Hadsund Linedance Club starter i år sin 20. sæson, og er i fuld gang med forberedelserne til denne.

Susanne Mose Nielsen, står for undervisningen på alle hold i Hadsund. men har to hjælpeinstruktører, Irma Kragh, og Lene Bach, der kan træde til, hvis det er nødvendigt.

Der vil igen i år blive danset i koncertsalen på Hadsund Kulturcenter, og alternativt i Hadsund skoles gymnastiksal, hvor vi kan tilbyde dans for alle aldersgrupper, og i forskellige sværhedsgrader, oplyser Poul Nielsen og der er dans for begyndere, og for meget øvede dansere. Vi har både formiddagshold og aftenshold.

Igen i år vil der blive undervist i gamle populære danse ”oldies but goodies”, hver onsdag. Det har vist sig, at de gamle populære danse stadig er interessante blandt danserne.

Susanne Mose har undervist i rigtig mange år. Er meget anerkendt inden for linedance, så kommende dansere, vil få en kompetent og professionel instruktør, siger formanden.

Linedance er en dejlig form for motion.

Dansen foregår til meget alsidig musik, som ikke kan undgå at gøre dig glad og i godt humør.

Hadsund Linedance Club, står rigtig godt rustet til at modtage nye dansere, og alle er særdeles velkomne.

Vores instruktør glæder sig, hvert år, til at give sig i kast med dansesæsonens opgaver. En glæde der smitter af på klubbens dansere, og er med til at gøre Hadsund Linedance Club til en populær og meget social klub, hvor folk gerne kommer langvejs fra, for at danse i den glade og positive stemning, der er klubbens ”varemærke”.

I løbet af den nye sæson afholder Hadsund Linedance Club, juleparty i december og forårsjubilæumsfest, som sæson afslutning i april.

Hadsund Linedance Club vil gør sit yderste for, at det skal blive en spændende sæson 2019 - 20, og selvfølgelig håber vi, at vi kan fange mange nye danseres interesse med vores forskellige tilbud.

Se i øvrigt på vores hjemmeside www.hadsundlinedance.dk og Facebook.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...