Den familieejede virksomhed udvider direktionen

HADSUND: Virksomheden Hans Jensen Lubricators A/S i Hadsund har udnævnt salgschef Stefan Sletting Nielsen, 34 år, til ny salgs- og markeringsdirektør

Den nye direktør kommer oprindeligt fra Hjørring og bor i dag i Aalborg.

Ansættelsen betyder samtidig, at den familieejede virksomhed udvider direktionen.

Hans Jensen Lubricators A/S betragter sig som verdens førende, international leverandør inden for udvikling, produktion og service af cylindersmøresystemer til 2-takts marine og stationære motorer.

Salgschef i fem år

Som salgschef har Stefan Sletting Nielsen været ansat i virksomheden i mere end fem år.

Han har tidligere arbejdet for Sanistål, Carl F International samt designvirksomheden D Line.

Stefan Sletting Nielsen er uddannet inden for salg og ledelse ved blandt andet Niels Brock og har sidenhen læst mba første modul ved AVT Business School.

Ny vækststrategi

Forfremmelsen af Stefan Sletting Nielsen sker som et led i en ny vækststrategi, der har til formål at fremtidssikre Hans Jensen Lubricators og styrke organisationen yderligere.

Den nye direktion består herefter af administrerende direktør Rasmus Hans Jensen, vicedirektør Christian Hans Jensen, som også er direktør for Hans Jensen Lubricators Singapore, samt salgs- og markeringsdirektør Stefan Sletting Nielsen.

- Vi har et ønske om at styrke vores organisation yderligere som følge af vores løbende vækst.

- Det lå derfor i kortene som en naturlig del af Stefans stilling, at han skal hjælpe os i mål ved at styrke vores position på markedet over for den globale handelsflåde, forklarer administrerende direktør Rasmus Hans Jensen på vegne af ejerne.

Ydmygt til opgaven

Selv siger Stefan Sletting Nielsen følgende om sit nye job:

- Jeg går ydmygt til opgaven og er stolt af den mulighed, ejerne og bestyrelsen giver mig i form af de nye udfordringer, som følger med.

- Over de kommende år ser jeg frem til at udvikle virksomheden ved at sætte mit præg på dagligdagen og sikre, at vi indfrier vores ambitiøse mål.

- Herudover vil jeg gerne takke virksomheden for at sætte udvikling højt ved at tilbyde gode og udfordrende karrieremuligheder.

Hans Jensen Lubricators har gennem de sidste 101 år udviklet, produceret, leveret og installeret cylindersmøreapparater til den globale handelsflåde.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...