Rene Nielsen er ny mand i front for badmintonklubben

HADSUND: Lørdag 23. februar 2019 blev en fantastisk dag i Hadsund Hallerne. Klubben havde planlagt aktiviteter, møder, holdkampe og fællesspisning henover hele dagen, så der har virkelig været gang i den

Dagen begyndte med ordinær generalforsamling i klubben. Generalforsamlingen blev indledt med velkomst af klubbens tidligere formand Niels Vestergaard, og der blev samtidig holdt 1-minuts stilhed for at mindes en tidligere HBK’er, Niels Jørgen Bundgaard.

Dernæst var der beretninger fra formanden, samt ungdoms- og seniorformanden. Her blev der er i korte træk fortalt at klubben er i fortsat vækst, og at der løbende er kommet flere tiltag og aktiviteter i klubben Afslutningsvis skulle alle formalia vedrørende valg ordnes. Niels Vestergaard (tidligere formand) havde ønsket at udtræde af bestyrelsen, da der skulle nye kræfter til (som han selv beskrev det). Der skal lyde en kæmpe stor ros til Niels for den mangeårige indsats som formand for HBK.

Valget af ny formand i klubben faldt på René Nielsen, der er også er en vaskeægte HBK’er. René er seniorspiller i klubben, og er nu klar til at hjælpe klubben videre som formand.

Generalforsamlingen forløb godt - og der var deltagelse af 22 personer.

I forlængelse af generalforsamlingen var der planlagt flere forskellige møder inden hallen skulle indtages i forbindelse med eftermiddagens mange holdkampe.

Infor om ungdomsudvalget.

På dette møde blev to nye ansigter valgt ind i udvalget.

Det var Heidi Kjellerup og Gretie Skov Søndergaard. Vi glæder os meget til samarbejdet.

Foruden de to nye, så består udvalget af Flemming Kjær, Frederikke Kasper og Gitte O. Jakobsen.

Sponsormøde.

Der var evaluering af det flotte sponsorarbejde sidste år, samt en fælles snak om det fremtidige sponsorarbejde i klubben.

Informationsmøde om fællesturen til DMU.

Afslutningsvis var der inviteret ind til informationsmøde om turen til DMU i slutning af marts for klubbens ungdomsspillere. Her kunne forældre få svar på eventuelle spørgsmål.

Resten af dagen blev brugt i hallen! Her skulle sidste holdrunde for klubben pigehold i U15C afvikles. Alle hold i puljen var samlet, og efter dagens kampe skulle der findes en vinder. HBK’s piger kunne ikke spille med om sejren i puljen, men de gav den gas i alle deres kampe - og det var tydeligt at der fightet til den helt store guldmedalje! En masse ungdomsspillere fyldte hallen for at støtte deres klubkammerater, tælle kampe og bare generel have en FANTASTISK dag i hallen.

U15C pigeholdet har udviklet sig meget i løbet af sæsonen Super seje tøser!

Serie 1 skulle, efter afslutningen af U15C-kampene, spille en holdkamp mod topholdet fra TST Tilst. Det blev en ligeså hård kamp som forventet - og det samlede resultat blev da også 9-2 til Tilst. Men når det er sagt, så var de enkelte kampe tætte, og hele fem kampe fik spillerne presset ud i tredje og afgørende sæt. Marginalerne var ikke på holdets side i dag, men fuldt fortjent sejr til TST Tilst.

26 personer sluttede en rigtig dejlig HBK-dag af med at spise karbonader i Hadsund Hallernes cafeteria

Kæmpe stor ros til alle frivillige, trænere, forældre, spillere og sponsorer - I er med at gøre Hadsund Badmintonklub til et rigtig godt sted at være!

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...