Ny mand i spidsen er Kenneth Halvorsen

HADSUND: Den norske fødevareinvestor Scandza, der i forvejen ejer en portefølje af virksomheder herunder Karen Volf og Bisca, købte i sommeren 2018 den danske fødevarevirksomhed Bodylab af stifter og direktør Rasmus Thorup Andersen.

Scandza har pr. 17. februar ansat den erfarne erhvervsmand Kenneth Halvorsen, der har lang erfaring med fødevarebranchen i Norden, som direktør.

Visionen er at sætte turbo på den internationale ekspansion, der har været undervejs igennem flere år. I første omgang skal der fokuseres på de nordiske lande. På længere sigt er det fjerne markeder, hvor Bodylab allerede eksporterer til, som Kina og Mellemøsten.

Kenneth Halvorsen siger: - Vi har i Scandza muligheder for at skabe en synergi mellem vores virksomheder, så vi kan nå de samme resultater i Norge og Sverige som Bodylab har opnået i Danmark. Vi forventer at kunne fordoble omsætningen via opjustering af distribution, e-handel og samarbejde med detailledet i løbet af få år.

Dernæst vil der blive fokuseret på sponsorater og sociale medier for at få opbygget Bodylab-brandet i Norden blandt forbrugere af sunde og proteinberigede fødevarer.

Iværksætter og stifter af Bodylab, Rasmus Thorup Andersen, fortsætter i virksomheden, men vil fremover beskæftige sig med sine kernekompetencer inden for marketing, content, e-commerce og forretningsudvikling.

- Jeg kan igen koncentrere mig om de ting jeg er bedst til inden for udvikling af produkter og e-handel, og det ser jeg meget frem til. Derfor er jeg glad for, at vi har fundet en meget kompetent leder i form af Kenneth, som skal overtage min rolle. Og vi får i høj grad brug for Kenneths evner til bredt at lede og strukturere virksomheden med den fart, som vi skal have på de næste 2-3 år, når vi skal fordoble eller tredoble virksomhedens omsætning, siger Rasmus Thorup Andersen.

Bodylab har en række nye produkter i pipelinen og kommer i 2019 på markedet med helt nye serier af varer, herunder vitaminer.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...