Premierefilmen ”Aladdin” er lige nu på plakaten hos Hadsund Bio, hvilket også ”Kvinde på Krigsstien” er

HADSUND: Hadsund Bio viser i kommende uge den verdensaktuelle storfilm ”Aladdin” med både dansk og engelsk tale, der havde premiere torsdag i sidste uge.

Aladdin

En spændende og sprudlende live-action-version af Disneys animationsklassiker, og er en spændende fortælling om den charmerende gadeknægt Aladdin, den modige og selvstændige prinsesse Jasmin og lampeånden Genie, som måske er nøglen til deres fremtid.

Instrueret af Guy Ritchie (“Sherlock Holmes,” “The Man from U.N.C.L.E.”), som tilfører filmens fiktive havneby Agrabah sin enestående flair for tempofyldt, bevægende action. “Aladdin” er skrevet af John August (“Dark Shadows,” “Big Fish”) og Ritchie baseret på Disneys animationsfilm ”Aladdin” fra 1992.

Den energiske lampeånd Genie spilles af Will Smith (“Ali,” “Men in Black”). Mena Massoud (“Tom Clancy’s Jack Ryan”) spiller den charmerende gadeknægt Aladdin. Naomi Scott (“Power Rangers”) spiller Jasmin, den smukke og selvstændige prinsesse. Marwan Kenzari (“Mordet i Orientekspressen”) spiller Jafar, den mægtige troldmand. Navid Negahban (“Legion”) er sultanen, som er bekymret for sin datters fremtid.

Nasim Pedrad (“Saturday Night Live”) er Dalia, prinsesse Jasmins frisindede, betroede bedsteveninde. Billy Magnussen (“Into the Woods”) spiller den flotte og arrogante bejler prins Anders, og Numan Acar (“The Great Wall”) er Hakim, Jafars højre hånd, som er kaptajn for paladsgarden.

“Aladdin” er produceret af Dan Lin, p.g.a., (“Sherlock Holmes”) og Jonathan Eirich, p.g.a., (“Death Note“), mens den Oscarnominerede Golden Globe-vinder Marc Platt (“La La Land”) og Kevin De La Noy (“The Dark Knight Rises”) er executive producers.

Den ottedobbelte Oscarvinder, komponisten Alan Menken (“Beauty and the Beast,” “Den lille havfrue”), har skrevet musikken.

Den inkluderer nye indspilninger af de oprindelige sange, som er skrevet af Menken og de Oscar-vindende tekstforfattere Howard Ashman (“Gys i blomsterbutikken”) og Tim Rice (“Løvernes konge”) og to nye sange, som er skrevet af Menken og de Oscar- og Tony-vindende sangskrivere Benj Pasek og Justin Paul (“La La Land,” “Dear Evan Hansen”).

I filmen, som blev indspillet i studier i London og på location i de storslåede ørkenlandskaber i Jordan, bringes Agrabah til live af et talentfuldt, kreativt team, som inkluderer director of photography Alan Stewart (“The Commuter”), scenografen Gemma Jackson (“Game of Thrones”) og kostumedesigner Michael Wilkinson (“American Hustle”).

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...