Hadsund Handel og byens butikker inviterer til julehandel søndag med masser af andre juleaktiviteter

HADSUND: Traditionen tro har Hadsund Handel krydret en af de helt store juleindkøbs dage med underholdning, og søndag den 16. december er ingen undtagelse.

Til at supplere handlen i byens mange butikker, har vi atter hentet Julemanden til Hadsund, og sørget for at kurven er fyldt op med godter, som ikke kun er forbeholdt børn, men også barnlige voksne julesjæle.

I mange år har Hadsund Koret sunget julen ind, og i år er ingen undtagelse. Man finder dem i Butikscenteret, hvor de første sange synges fra kl. 12.00 og mon ikke alle juleklassikkerne er med på deres program.

Og en Jul uden Hadsund Skoleorkester er heller ikke en rigtig jul i Hadsund. I år skal man være i byen ca. kl. 13.30 hvor de marcherer i både Storegade og lægger vejen ind omkring Butikscentret.

En juletradition er også salg af juletræer, og Hadsund Handels gode samarbejdspartner, Spejderne fra Det Danske Spejderkorps, står foran SuperBrugsen med et væld af spændende flotte juletræer.

Det var alle de traditionsrige tilbud til borgere på indkøb i Hadsund Handel, men som i det traditionsrige Disney´s juleshow er der også i Hadsunds jul en overraskelse. Og i år er det i form af den lokale entertainer Steve Hart, der både medbringer sine mobile musik instrumenter, og har en masse gags og tryl som han kan underholde børnene med når han bevæger sig rundt i byen på søndag, slutter aktivitetsansvarlig Jan Vestergaard, Hadsund Handel.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...