Musikgudstjenesterne ligger 24. februar i Øster Hurup Kirke og senere i Als Kirke, og varetages begge steder af sognepræst Iben Brejner Højgaard

ALS/ØSTER HURUP: Efter en jule- og nytårspause, fortsætter kirkerne i Als og Øster Hurup traditionen med at afholde gudstjenesterne den sidste søndag i vintermånederne som musikgudstjenester.

- Det betyder, at sang og musik spiller en større rolle end under en normal højmesse - hvorfor der er reduceret i tekststeder og liturgi, så gudstjenestens varighed forbliver den normale times tid, oplyser sognepræst Iben Brejner Højgaard.

7 medlemmer af Als-Øster Hurup Kirkekor synger flerstemmige vokalsatser - både salmer, der illustrerer dagens tekst, årstidssalmer samt en kort gengivelse af dagens evangelium som gregoriansk sang. Fællessalmerne synges som vekselsang mellem koret og menigheden, og orgelmusik indgår selvfølgelig også i forløbet.

Musikgudstjenesterne ligger 24. februar i Øster Hurup Kirke og senere i Als Kirke, og varetages begge steder af sognepræst Iben Brejner Højgaard.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...