15 band og 145 korsangere til musikfest på Øster Hurup Havn fredag og lørdag

Ø. HURUP: Igen i år danner Øster Hurup Havn rammen om Musik På Havnen.

- Fredag 31. maj og lørdag 1. juni spilles og synges der livet løs på Øster Hurup Havn, fortæller Jan Andersen, formand for Event Øster Hurup. Alle bands og solister er amatører og spiller gratis, til gengæld får de mad og drikke.

- Vi er super glade for, at der igen i år er så mange der vil spille på de 2 scener, kvaliteten er høj og bandene øver meget inden de kommer på Øster Hurup Havn, og rammerne laves sammen med de frivillige og de professionelle lydfolk, men det er de 15 forskellige bands der står for musikken. Fortæller Jan Andersen

Igen i år er genren bred, jeg glæder mig ”helt vildt” til de mange kor der kommer lørdag formiddag, bla. kommer spire, junior og drenge koret fra Mariagerfjord korskole. Der er også sang fra Als / Øster Hurup kirkekor samt Stay on The beat som er et rytmisk kor under kulturskolen. Lørdag formiddag er ca. 145 korsangere på scenen i Øster Hurup.

Som noget ny i år, er der en gratis sildemad til de første 100 gæster fredag kl. 12.00 og ligesom de andre år, er der et gratis rundstyk og kaffe/the til de morgenfriske lørdag morgen.

Lørdag vil der være mulighed for en gratis sejltur og vandaktiviteter med Mariagerfjord Ungdomsskole og for dem der vil sejle hurtigt, kan der købes tur med ribbåden som har 2x400 HK.

- Det er en fornøjelse at stå i spidsen for Musik på Havnen, der er mange frivillige der står klar til at hjælpe fællesskabet og sammenholdet. Vi har rigtig mange sponsorer til Musik På Havnen, jeg håber virkelig gæsterne bemærker vores sponsorer – uden dem kunne vi ikke lave Musik På Havnen, de mange sponsorer, skylder vi et stort skulderklap

Musikken bringer glæde og glade mennesker, vi håber igen i år at mange vil besøge Øster Hurup i dagene, forsætter Jan Andersen som arrangerer Musik På Havnen, i samarbejde med foreningen Øster Hurup Havn.

Øster Hurup Havn tilbyder gratis overnatning for gæstesejlere på havnen i dagene, det er en god ide at bestille plads.

Vi ses forhåbentlig til nogle glade dage i Øster Hurup, musikkens by, slutter Jan Andersen & Co.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...