70 børn og voksne svedte på Fur

VEDDUM/SKELUND: 70 motionister var på Fur med Thor Motion og Samvær, Veddum Skelund, hvor både børn, unge og gamle var med.

- Det er tredje år, Thor arrangerer ølejr. Deltagertallet er mere end tredoblet på de tre år, først 20, så 35 og nu 70 deltagere på mellem 3 og 77 år, oplyser Morten Hald og Orla Jørgensen fra turudvalget, der hver i sær repræsenterer Thor Motion og Samvær Veddum Skelund,

Indkvartering forgik fredag i lejrskole, campingvogne og telte på Råkilde Camping. De ældste havde sørget for aftensmad til hele holdet. Deltagerne cyklede, gik og kørte øen tynd. Turene for både børn og voksne, unge og gamle, blev tilrettelagt efter deltagere og dagsform. Nogle tog på mountainbike ad de små stejle stier, andre tog hverdagscyklen på landevejene og de sidste holdt sig til vandreture og bil. De fleste fik dog set både bryghus og klinter eller smagt solæg inden festmiddagen lørdag aften.

Søndag var det tid til at rejse hjem til fastlandet. Alle havde fået masser af motion og frisk luft, max hygge og socialt samvær. Mon ikke vi skal afsted igen næste år?

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...