Hadsund Bibliotek inviterer til både morgensang og familierytmik på lørdag

HADSUND: I forbindelse med Spil Dansk Ugen, sætter Hadsund Bibliotek i Kirkegade dansk musik på dagsordenen lørdag 2. november kl. 10, hvor der inviteres til både morgensang og familierytmik.

Weekenden skydes som nævnt i gang fredag 1. november med morgensang kl. 10 på Hobro, Hadsund og Mariager Bibliotek, hvor der vil være kaffe på kanden og sangtekster til alle, der møder op og stemmer i.

Resten af weekenden inviteres både børn, forældre og bedsteforældre til familierytmik med jungletrommer, sang og dans i selskab med den anerkendte musikpædagog Annette Møs. Her tages både børn og voksne gennem en stribe nye og gamle sange, danse og rytmiklege. Spilletiderne for familierytmik kan ses på www.mariagerfjordbibliotekerne.dk.

I modsætning til morgensang, hvor man blot møder op, skal man lige være opmærksom på at både børn og voksne skal købe billet til familierytmik. Prisen for en billet er 25 kr.

Familierytmik og morgensang på bibliotekerne er blot et af de mange musikarrangementer i Mariagerfjord Kommune, hvor der er i uge 44 afholdes Spil Dansk Uge. Spil Dansk Ugen er en landsdækkende begivenhed, der har til formål at løfte musiklivet i Danmark og skabe sjove og spændende musikarrangementer landet over.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...