AllesSko, Hår Kompagniet og Butik Torben klar til at holde Modeshow på davinci Ristorante på Trafikhavnen på lørdag 16. marts

HADSUND: Butikschef hos Torben, Dorte Bach fortæller, at vi har hyret Helle Bille til at guide gæsterne igennem showet og fortælle om forårets tendenser, gode råd om pasformer m.m

Vi har også lokket Maja og Betina fra Hair Kompagniet til at stå for hår og makeup på modellerne, og AllesSko viser sko og sandaler frem.

Og efterfølgende har vi selvfølgelig åbent i både AllesSko og Torben med gode tilbud til gæsterne.

Stylecoach som guide

- Vi har som nævnt hyret Helle Bille som guide.

Helle er certificeret Stylecoach, uddannet hos den kendte Stylist og Mastercoach Tini Owild, Stylewise Academy, i København.

Helle fortæller: - Jeg har altid brændt for at arbejde med mennesker, mode og styling, og har bl.a. arbejdet hos flg. modebutikker: Ditte K, Hørlyck Sko og 4 år hos Victoria 1&2, og senest thevicshop.

Jeg er nu tilknyttet forskellige modebutikker som stylist.

Oprindeligt er jeg uddannet indenfor regnskab/revision og arbejdede en del år i forsikringsbranchen.

Jeg kan i år fejre mit 10 års jubilæum som stylecoach og det gør mig glad og stolt, ikke mindst fordi jeg har mødt så mange skønne kvinder undervejs, som har fået min vejledning og hjælp til også at blive glade og tilfredse med sig selv.

Det betyder meget for mig at arbejde personligt og direkte med mine kunder, for det er dér jeg virkelig kan gøre en forskel og føle mit værd, når jeg ser hvordan de stråler, når de ser selv i spejlet efter en stilvejledning hos mig.

Fagligt holder jeg mig løbende opdateret, tager årligt på messer og trendseminar, både i ind- og udland, og læser en masse magasiner, både danske og udenlandske, og får masser af viden gennem mine medlemskaber hos trendbureauer.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...