Lonnie Würtz Jensen har overtaget butikslokalerne på Storegade 40

HADSUND: MILLE’S HEAVEN og Lonnie Würtz Jensen slår lørdag 1. december dørene op i KLINIKKEN Sund Helses lokaler på gågaden, Storegade 40 i Hadsund, da Helena Dylmer, der ejer KLINIKKEN Sund Helse, flytter klinikken til Havkærvej 14, 9560 Hadsund efter 17 år i Hadsund.

MILLE’S HEAVEN byder på gløgg og æbleskiver på åbningsdagen, hvor der også er mulighed for at hilse på Helena Dylmer, der i dagens anledning vil underholde med guitar og sang.

Lægger du vejen forbi, vil du straks mærke den helt specielle stemning, der er i Lonnie Würtz Jensens nye butik, hvor du finder smukt og anderledes tøj, accessories, sko samt franske og nordiske loppefund.

Lonnie har til for ganske nyligt været medindehaver af engrosvirksomheden Jeanne d’Arc Living. Efter længere overvejelse er tiden kommet til forandringer.

I butikken vil du finde et flot mix af tøj, som Lonnie selv har designet, samt designs fra andre danske brands, som Tina Wodstrup og Du Milde. Andre unikke og spændende brands vil komme til. Du finder også et flot udvalg af smukke og yderst komfortable sko og støvler, der er håndlavet i Spanien. De smukke og unikke ting og møbler butikken er indrettet med, er alle nøje udvalgt både her i Danmark, men også på markeder i Belgien og Frankrig. Alt er naturligvis til salg.

Lonnie tager ud og hjælper sine kunder med at indrette deres hjem, ligeledes vil der også blive tid til professionelle photoshoots.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...