Specialinstitutionen i Mariager har fået opført et shelter

MARIAGER: En lille lur i den frie natur.

Det er nu blevet hverdag for to beboere på specialinstitutionen Sødisbakke i Mariager.

Afd. Bøgely, som er én af tre afdelinger i Samværs- og Aktivitetstilbuddene på Sødisbakke, har fået opført en solid shelter i den parklignende have, som omgiver Bøgely. Den bruges dagligt til middagshvilet for to brugere fra Bøgely.

Det var socialpædagog Anne Britt Nørgaard, ansat på Bøgely, som syntes, at shelteren skulle bruges på daglig basis året rundt.

- Jeg motiverede to brugere til at tage et hvil i shelteren i foråret 2018 og i løbet af kort tid blev de så begejstrede for den daglige oplevelse, at det nu er blevet fast rutine at ligge i shelter efter frokosten, fortæller Anne Brit Nørgaard.

De to glade shelter brugere viser løbende deres tilfredshed med smil og nik og fortæller, at det er hyggeligt og rart at sove udendørs, og også lederen af Samværs og Aktivitetstilbuddene på Sødisbakke, Malene Wendtland, er begejstret.

- Det er en daglig glæde at omgås engagerede pædagoger, og omsorgen og opfindsomheden for at finde de bedste løsninger til den enkelte bruger er stor her hos os, fremhæver hun.

Shelteren er bygget af team Ridehal/udehold, som ligeledes er en afdeling under Samværs og Aktivitets tilbuddene. Også for byggeholdet er det med til at skabe mening og arbejdsglæde, at de ting, som bliver bygget, rent faktisk også bliver brugt.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...