CHEFSKIFTE: Han har hidtil været Mariagerfjords arbejdsmarkedschef

MARIAGERFJORD: Mariagerfjord Kommune finder sin nye sundheds- og ældrechef i egne rækker

Den hidtidige, mangeårige arbejdsmarkedschef Michael Tidemand får nemlig det ledige job .

56-årige Michael Tidemand bliver dermed ny sundheds- og ældrechef i Mariagerfjord Kommune, idet han erstatter Tue von Påhlman, der 1. februar tiltræder som ny direktør i Thisted Kommune.

Erfaren og driftssikker

Samme dag rykker Michael Tidemandind ind i chefkontoret.

Kommunaldirektør Lars Clement er glad for, at den 56-årige erfarne og driftsikre arbejdsmarkedschef har lyst til at prøve kræfter med et nyt område i kommunen.

- Michael er en god og engageret leder, som i de sidste 13 år har stået i spidsen for vores arbejdsmarkedsområde.

Her har han sat en ambitiøs retning og skabt gode resultater til gavn for borgerne.

Spændende udfordring

- Jeg glæder mig til, at Michael får mulighed for at præge vores sundheds- og ældreområde, siger kommunaldirektøren.

- Desuden er jeg glad for, at Michael har takket ja til en ny spændende udfordring, og jeg er sikker på, at han også her bliver en succes i jobbet, forudsiger Lars Clement.

Michael Tidemand ser spændt på de nye udfordringer efter mange år på arbejdsmarkedsområdet.

Det drejer sig blandt andet om at etablere et nyt sundhedscenter i Hobro, at tage vare på det stigende antal plejekrævende ældre og at håndtere sygefraværet på ældreområdet.

- Mariagerfjord Kommune er stor arbejdsplads med mange muligheder, og derfor sagde jeg ja, da direktionen spurgte, om jeg ville stå i spidsen for den fremtidige udvikling af sundheds- og ældreområdet.

Nye opgaver venter

- Det er mit indtryk, at der efter et langt sejt træk fra medarbejdere og den samlede ledelse af området er kommet styr på økonomien.

- Så det er et godt udgangspunkt for de store opgaver, der skal løses i de kommende år, og som jeg glæder mig til at kaste mig over, siger Michael Tidemand.

- Men for mig er det også vemodigt at forlade arbejdsmarkedsområdet, hvor jeg sammen med mange gode kolleger har ført os godt igennem skiftende regeringers mange reformer.

Også med vemod

- Jeg kommer til at savne samarbejdet med medarbejdere, ledere, uddannelsesinstitutioner og de mange lokale virksomheder.

-For at sikre den ledelsesmæssige stabilitet i forbindelse med jobskiftet vil centerchef Flemming Bækby Nielsen ved siden af sit job som chef for Center for Byråd, Personale og Strategi konstitueres som fagchef i Arbejdsmarked og Uddannelse.

Stillingen som fagchef for Arbejdsmarked og Uddannelse opslås med henblik på genbesættelse 1. april 2020 eller snarest muligt herefter.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...