Det blev i alt til 13 førstepladser og 10 andenpladser

HADSUND: Lørdag 29. september var intet mindre end 30 ungdomsspillere fra Hadsund Badminton Klub (HBK) på besøg hos Rosendal Badmintonklub, hvor der blev spillet FZ Forza Cup.

- For en stor del af spillerne, var det allerførste gang nogensinde, at de deltog i en badmintonturnering, oplyser Michael Søndergaard fra klubben..

Der var godt gang i den dagen igennem, hvor der blev spillet rigtig mange gode kampe - nogle til HBK’s fordel og andre ikke. Alle børnene fik i hvert fald spillet en masse flot badminton og de var super gode til at støtte og hjælpe hinanden undervejs, hvor det til tider godt kan være lidt af en opgave at skulle holde nerverne i ro og samtidig prøve at spille det bedste man har lært, overfor én man aldrig har spillet imod før.

Nogle af rækkerne var lagt sammen, så børnene kunne risikere at møde en modstander der var yngre eller ældre end dem selv, hvilket heldigvis ikke gav anledning til nogle former for problemer - Alle de dygtige HBK’ere klarede det, som havde de prøvet det 100 gange før.

Børnene der deltog var:

I U9D spillede Emilie Kjær, Anna Kasper og Lærke Stegger.

I U11D spillede Louis Bloch, Sara Jakobsen, Lærke Sommer-Thisted, Emma Bendix Aggerholm, Minik Isak Winberg-Andersen, Sebastian Krone og Cebastian Purkjær.

I U13D spillede Gustav Jakobsen, Mads Hostrup, Mikkel Bendix Aggerholm, Zian Prip Frank og Jasmin Helm,

I U13C spillede Lau Riise Andersen og Marco Engberg

I U13B spillede Anna Boel Baltersen og Laurits Bonde Sørensen

IU15D spillede Emma Hillgaard Hansen, Naja Brandt Nielsen, Alex Spencer, Jens Peter Bech Enoksen, Nakita Ladefoged, André Kjellerup og Noah Juulsgaard

I U15C spillede Klara Ravn Nielsen og Noah Brøgger

I U15B spillede Tue Riise Andersen

I U15A spillede Micki Skov Søndergaard

Nogle af HBK spillerne vandt deres indledende pulje i hhv. single, double og mix, og blev så senere slået i slutspillet. Andre vandt bare en enkelt kamp og gik ikke videre fra den indledende men en stor flok gik hele vejen og høstede en masse medaljer. Det blev til ialt 13 første pladser og 10 anden pladser.

Det var en rigtig rigtig god dag fyldt med sjov, glæde, hygge og super flot badminton af alle de unge badmintonspirer. Det var badminton når det er allerbedst.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...