Fredag var flaget røget til tops Aage Vestergaard Larsen A/S, da kvalitetschef Martin Scholdan kunne fejre 25 års jubilæum

Fredag 19. juni var det helt store flag røget til tops på genanvendelsesvirksomheden Aage Vestergaard Larsen A/S i Mariager, der fejrede 25 års jubilaren Martin Scholdan, der er kvalitetschef hos virksomheden.

Martin Scholdan blev ansat i Aage Vestergaard Larsen A/S (AVL) den 19. juni 1995, og tilbragte sine første år i produktionen, hvor han fik en grundlæggende viden om virksomhedens forskellige processer. Efter et par år blev Martin ansat til at tage sig af de løbende test, som konstant skal udføres før, under og efter produktionen af genanvendt plast. Gennem årerne har Martin udviklet såvel laboratoriets teknologiske maskinpark, som laboratoriets besætning, hvor Martin i dag har hjælp fra kollegaer i form af en laborant og en kemiingeniør.

Martin har været en af de bærende kræfter hen mod at få AVL certificeret, så AVL i dag er ISO certificeret i 9001, 14001 og 50001.

Martin har gennem årene tilegnet sig en viden om plast, der er de færreste forundt og den viden deler han gerne med sine kollegaer. Martin er en meget værdsat kollega på fabrikken - ikke bare i hans egenskab af kvalitetschef, men også grundet hans personlige egenskaber, som er karakteriseret ved faglighed og objektivitet. Også eksternt er der mange i branchen, som henvender sig til Martin, når de har en teknisk udfordring i plastens verden

Selvom der stadig er mange sikkerhedsregler at overholde på virksomheden – grundet Corona risikoen- så bliver Martin ikke snydt på dagen for at blive fejret med flag, gaver og ikke mindst smørrebrød til alle!

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...