Koordinatorerne for Dansk Flygtningehjælps Landsindsamling i Mariagerfjord Kommune arbejder på højtryk på at skaffe indsamlere nok

HADSUND: - Vi har kæmpet for at mobilisere indsamlere, som vil bruge tre timer på gaden for Dansk Flygtningehjælp søndag den 4. november. Det er nemlig vigtigt, at nok går på gaden, fortæller Kjeld Bernhard Nielsen, da vi stadig har mange ubesatte ruter i Arden, Hadsund, Hobro og Mariager-Assens områderne. Hvis vi får dem besat, kan vi få det maksimale ud af vores landsindsamling og dermed hjælpe flest muligt mennesker på flugt i verdens brændpunkter.

Dansk Flygtningehjælp går dør til dør over hele landet, og hver indsamler samler i gennemsnit cirka 1.000 kr. ind. For dem kan vi sikre rent drikkevand til 150 mennesker i verdens største flygtningelejr, køkkengrej til 10 familier og skoleundervisning til 30 syriske børn, der ikke har mulighed for at gå i skole længere.

"Vi ved fra tidligere år, at rigtig mange danskere gerne vil gøre en forskel. Den bedste måde at hjælpe på er ved at gå på gaden for os søndag den 4. november. Vi sørger for det praktiske, du skal blot tilmelde dig og møde op", siger Kjeld Bernhard Nielsen, der er indsamlingskoordinator i Mariager-Assens området.

Pengene fra årets landsindsamling bliver brugt til Dansk Flygtningehjælps arbejde i verdens brændpunkter. I år går de blandt andet til at hjælpe det forfulgte mindretal rohingyaerne i verdens største flygtningelejr i Bangladesh og syriske flygtninge i og omkring Syrien.

Fakta om landsindsamlingen

Mere end 68 millioner mennesker i verden er lige nu på flugt. Langt størstedelen befinder sig i nærområderne - altså i verdens fattigste og mest krigshærgede regioner. Dansk Flygtningehjælp hjælper dem så tæt på deres hjem som muligt. Halvdelen af alle mennesker, der er på flugt, er børn. Vi hjælper dem til at være børn i en meget svær situation, hvor krig fylder mere end leg.

Kontakt lokalkoordinatorerne i dit område for flere informationer

Meld dig som indsamler for Dansk Flygtningehjælp søndag den 4. november på tlf. 3373 5111 eller www.flygtning.dk/li

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...