Open By Night-arrangement skabte liv i byen

Der blev budt på store gamle amerikanske grin, musikalsk underholdning, kræmmermarked og ekstra længe åbent i butikkerne, da Hadsund Handel torsdag inviterede til open by night.

Kombinationen trak mange mennesker til bymidten.

Udenbys gæster mærkede allerede, når de skulle finde plads til den firehjulede, at der var noget i gære. Det kneb med parkeringspladserne ved gågaden og torvet.

De store amerikanske veteraner var parkeret i en lang række på Storegade, og efterhånden som de trillede ind midt på eftermiddagen, tiltrak de sig behørig opmærksomhed. Ejerne stillede sig beredvilligt til rådighed og svarede på spørgsmål.

Den musikalske underholdning var lagt i hænderne på East Harbour, der underholdt på Torvet og desuden i butikscentret.

De mange besøgende overholdt corona-restriktionerne med god afstand, også når der opstod kø ved butikker og boder, og der blev flittigt sprittet hænder.

Den månedlige Bazar Skelund er for tiden corona-lukket, men seks kræmmere, der har fast stadeplads den tredje lørdag i hver måned på bazaren i Skelund, samledes under teltdugen på Torvet. Den første allerede ved frokosttid og resten ved 17-18-tiden.

Kræmmerne havde så i øvrigt nogle travle timer, til solen dykkede ned bag regntunge skyer i løbet af aftenen.

Besøget af amerikanerbiler er efterhånden blevet en fast sommertradition, når US Car Club holder sit indtog i Fruerlundparken.

I år er der dog sket indskrænkninger. Mødet i Fruerlund er kun for indviede og hjælpere. Ellers er pladsen lukket for uvedkommende, skiltes der med ved indgangen.

Der var i eftermiddags- og aftentimerne mange mennesker i midtbyen. Først ved 22-tiden faldt der igen lidt ro på.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...