250 DYR: Agro Nord skue i Messecenter Vesthimmerlands onsdag 4. marts

AARS: 250 dyr - og langt over 100 forskellige maskinudstillere.

Arrangørerne har umiddelbart ingen grund til at klage forud for årets Agro Nord-skue i Messecenter Vesthimmerland i Aars onsdag 4. marts.

- Der er ikke så mange af denne type dyrskuer, som primært henvender sig til mælkeproducenter, og derfor tiltrækker messen også professionelle landmænd fra store dele af landet.

- Vi forventer et besøgstal på 4000 gæster på denne ene dag, som dyrskuet varer, lyder det fra direktør i Messecenter Vesthimmerland, Brian Otte.

Alene mælkekvæg

Agro Nord-messen afvikles i et samarbejde imellem Messecenter Vesthimmerland og Nordjysk Agro Center.

Og det er alene mælkekvæg, som kan opleves på dyrskuet.

I samarbejde med de fem nordlige Avlsforeninger for Dansk Holstein, er det er i år lykkedes arrangørerne at samle alle de kvægavlsforeninger, som agerer på det danske marked.

Rekordtilmelding

Samtlige foreninger vil i år være repræsenteret med både køer og stand, og skuet kan derfor også melde om rekordtilmelding af dyr.

- Vi er både stolte over og glade for den store opbakning til skuet, fastslår Søren Kørup Christensen, der er koordinator på skuet.

Tilsvarende stor har interessen været fra maskinudstillernes side.

- Hvert et hjørne af begge vores udstillingshaller er fyldt med udstillere.

- Og vi har endda måttet sige nej til flere udstillere, simpelthen fordi vi er løbet tør for plads, fremhæver messecenterdirektør Brian Otte med hørbar forventning i stemmen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...