Kresten Vedstesen forlader Hobro IK efter to sæsoner

Ikke nok med at Hobro IK i sommerpausen mister førstemålmand Jesper Rask, som igennem snart flere sæsoner har været en sikker sidste skanse for det lokale fodboldflagskib.

Klubben må også sige farvel til målmandstræner Kresten Vedstesen, som efter to sæsoner i Hobro nu skifter til Viborg FF.

Kresten Vedstesen har i HIK primært arbejdet med klubbens 3F-superligamålmænd og har i flere omgange høstet store roser i forbindelse med sit arbejde.

- Kresten er en fagligt meget dygtig målmandstræner, der har vist sig at være en stor gevinst for klubben. Både i sit arbejde med vores målmænd på banen, men også i den analytiske del, hvor han bl.a. har afluret flere straffesparksskytter til vores fordel.

- Samtidig er Kresten en meget vellidt person, og vi er naturligvis rigtig kede af, at vi må tage afsked med ham, siger sportschef Jens Hammer Sørensen.

Ved siden af arbejdet med førsteholdet har Kresten Vedstesen haft det overordnede ansvar for målmandstræningen i ungdoms- og talentafdelingen, og har således været med til at sikre den røde tråd gennem klubbens målmandstræning.

- Alt i alt har Kresten ydet en stor indsats i Hobro IK, og vi ønsker ham al muligt held og lykke i fremtiden, erklærer Jens Hammer Sørensen.

Hobro IK går nu i gang med at lede efter en ny målmandstræner til 3F-superligatruppen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...