Hadsund bliver lyserød lørdag 3. oktober - og støtter op om kampen mod brystkræft

Siden 2008 er frivillige og mange af byers butiks- og erhvervsliv hvert efterår gået sammen for at støtte op om en stor, landsdækkende indsamling til bekæmpelse af brystkræft.

- Lokalt her i Hadsund gennemføres Lyserød Lørdag i samarbejde med Kræftens Bekæmpelses lokalafdeling i Hadsund, og flere af Hadsund Handels medlemsbutikker støtter den gode sag med hele 10 procent af den omsætning, butikkerne får lørdag 3. oktober, oplyser aktivitetsansvarlig for Hadsund handel, Jan Vestergaard,og fortsætter:

- Ud over disse 10 procent er der et gavekort på højkant i hver af butikkerne på dagen.

Hadsund Handel opfordrer alle til at støtte denne gode sag ved at lægge sin handel netop denne dag, og samtidig med at du handler lokalt, er der også chancen for at vinde et gavekort på 300 kr.

Følgende butikker er med i ”Støt brysterne kampagnen”: Sport 24 – Alles Sko – Mr Tang – Torben – Salon Saxen – Sportigan – Tøj eksperten – ChaNoLA Blomster – Helles Køkken – Alexanders Blomster og Butik Birit.

Kaffe og gåtur

På dagen står Kræftens bekæmpelse for kaffe og kage, som de udskænker gratis i gågaden, og her vil man også kunne få brochurer og indbetalingskort til medlemskab eller hvis man vil yde et bidrag til sagen.

Når butikker lukker kl. 13 kan man fortsætte sammen med Kræftens Bekæmpelse på deres ”Fodslaw-tur til fordel for støt brysterne”. Enten en strækning på 4 km eller 8 km. Man betaler 10 kr. til den gode sag som ovenikøbet er incl. kaffe og kage på turen. Alle er velkomne til denne del også.

Både til Støt Brysterne kampagnen og fremadrettet vil der være stor opmærksomhed på Covid 19 - og ikke mindst på at holde afstand, betoner Jan Vestergaard.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...