8 FDF’ere fra Skelund og Veddum var med, da FDFs store konkurrence: ”Væbnermesterskabet” løb af stablen i København

HADSUND: 8 FDF’ere fra Skelund og Veddum var med, da FDFs store konkurrence: ”Væbnermesterskabet” løb af stablen i Kristi Himmelfartsferien i København.

Her var 1.500 børn og unge fra hele landet samlet for at konkurrere og dyste i leg og klassiske FDF discipliner.

- Det er sjovt og hyggeligt at være med til Væbnermesterskabet, fordi vi løser posterne sammen i vores hold.

Sådan fortæller 11-årige Sissel Rasmussen fra FDF Skelund-Veddum, der sammen med de andre børn og unge fra kredsen har brugt Kristi Himmel-fartsferien på at dyste i leg og klassiske FDF-discipliner som en del af FDF’s store Væbnermesterskab. Hele 1500 børn og unge har deltaget i konkurrencen, som har budt på 45 forskellige poster fordelt over hele hovedstadsområdet. Udfordringerne bød blandt andet på en hjemmebygget kano-rutsje-bane, samarbejdsøvelser i trætoppe og klodsmajor med lange arme

Væbnermesterskabet er en dyst i leg og klassiske FDF-discipliner for børn og unge i alderen 11 til 18 år – og deres ledere. Konkurrencen strækker sig over hele fem måneder: Først med online opgaver, patruljerne løser hjemme i kredsen, og som siden kulminerer med finalen i Kristi Himmelfartsferien.

- Det er fedt at have de voksne med, fordi de leger og deltager i posterne sammen med os, siger 10-årige Sigrid Jespersen.

Børnene og de unge har i fællesskab med deres ledere løst de forskellige udfordringer - og de måtte kun komme rundt mellem opgaverne ved at tage S-tog, bus og metro.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...