FDF’erne fra Hadsund havde valgt ”Sille og Sigurd” og ses her i gang med arbejdet.

HADSUND: 218 FDF’ere i alderen 10-15 år fra Midtjylland, Himmerland, Djursland, Thy, Mors og Salling, var på lejr på Sletten ved Ry, den sidste hele weekend i september.

Også FDF’ere fra Hadsund og Skelund-Veddum var med på denne ”Aktivlejr”, den 41. i rækken.

Aktivlejren arbejder - som resten af FDF - på at give børn og unde er ståsted at møde verden fra. Et ståsted, hvor FDF ruster nye generationer til at møde livets udfordringer, finde fællesskaber og tage ansvar for den verden, de er en del af.

Aktivlejren startede med en fælles festlig og stemningsfuld aftengudstjeneste med præst Lone Primdal fra Års, med slik- og rugbrødsdyr, nadver og god musik.

Hjemmefra havde deltagerne valgt sig ind på en gruppe de godt kunne tænke sig at være en del af, og der var mange valgmuligheder. Der var blandt andet mulighed for at vælge sig ind på: Friluftskøkkenet, Skurkeakademiet, Fotogruppe, Sund slik, Sæbekassebiler, Kano og kajak, Klatring og mange andre spændende grupper.

Mens børnene var ude i deres gruppe, var der tid til at deres ledere kunne gå rundt og se hvad der blev lavet og ellers mødes med bekendte og samle op på gode minder, da deres eneste opgave denne weekend var at sørge for maden og overnatningen på lejrpladsen.

Lørdag aften var der festlig underholdning og et natløb, for alle de friske FDFere, der trodsede vejrgudernes regnvejr.

Lejren blev sluttet af med en stor fælles aktivitet, med en masser fede poster med leg, sjov og spas, hvor der blev uddelt point i form af balloner, og der blev kæmpet intenst om sejren.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...