Torben Svendsen er tilbage med ny bog

HADSUND: Torben Svendsen fra Hadsund har haft stor succes med at skrive spændingsromaner, senest i 2015 hvor han udgav romanen ”Vanviddets Pris,” en roman der blev godt modtaget af læserne.

Nu er han på banen igen med en ny fortælling om hovedpersonerne fra ”Vanviddets Pris,” Marcel Laurent og Alf Marcussen. De to efterforskere, der til dagligt er ansat i Interpols hovedkontor i Lyon bliver involveret i en kidnapningssag. Kidnapningen af to drenge sker under et kort stop på Færøerne, hvor historien derfor også udspiller sig.

Og det er noget særligt inden for krimi- og spændingsgenren, fortæller Torben Svendsen. ”Færøerne rummer rigtig meget magi og mystik. Naturen, menneskene og det omskiftelige vejr kan i den grad sætte rammerne for mangt og meget. Jeg har i mange år rejst i Nordatlanten og har en forkærlighed for Færøerne, så det var oplagt for mig at henlægge scenen til netop de grønne øer mod nord. Jeg håber meget, at andre også kan se noget særligt i den scene jeg har valgt, og derfor har lyst til at kaste sig over min nye roman. ”Dyrets Ø,” som romanen hedder, kan læses uafhængigt af første del i romanserien,” fortæller forfatteren. ”Jeg ser nu frem til at få lov til at præsentere min nye bog, og skal på turne til forskellige boghandler og bogmesser. Allerede i slutningen af november skal jeg på bogmesse i Torshavn, hvor interessen allerede inden bogen udkommer 18/11, er ret stor.

29. november har jeg desuden fået mulighed for at præsentere min bog i forbindelse med Black Friday, hvor jeg signerer bøger i Bog og Ide på Storegade i Hadsund.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...