Socialdemokratiet hilste på borgerne ved Open By Night

HADSUND: For Socialdemokratiet Mariagerfjord Øst er det vigtigt at være med, når der sker noget i Hadsund.

Så Socialdemokratiet var også på gaden til Open by Night i Hadsund fredag 26. oktober med roser, vindmøller og tid til at lytte til, hvad der rører sig, oplyser Lene Nielsen, formand for Socialdemokraterne i Mariagerfjord Øst.

Med var Socialdemokratiets nye EU kandidat, Morten Klessen, som socialdemokratiet satser på skal afløse Nordjyllands nuværende medlem af EU parlamentet Ole "EU" Christensen.

Og den lokale folketingskandidat fra Hadsund, Per Husted var selvfølgelig også med. Per Husted har fået nogle rigtigt gode valg tidligere og har ofte været indkaldt som Folketingsmedlem i hans egenskab af at være 1. suppleant. En titel, som kan ændres til Folketingsmedlem ved næste valg, hvis den lokale opbakning styrkes lidt - den er allerede rigtig god, så der er et godt udgangspunkt. Især i lyset af, at partiformanden Mette Frederiksen nu er opstillet i Aalborg, og dermed kan være med til at trække flere stemmer til Socialdemokratiet i Nordjylland. Det vil smitte af på Per Husted, hvis de lokale stemmer i Mariagerfjord sættes på den lokale kandidat.

Fra byrådet var Lene Nielsen, Karen Østergaard og Peter Muhl Nielsen med. Til dem var der flere spørgsmål omkring de netop overståede budgetforhandlinger. Det svarede de beredvilligt på selvom de gerne havde set mange ting anderledes.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...