Hadsund Inner Wheel klub har planlagt en helt utrolig spændende og indholdsrig aften på ”Færgekroen”, onsdag 10. april.

HADSUND: For andet år i træk indbyder klubben i april til ”åben mødeaften”, hvor alle kan deltage, hvis de forud har tilmeldt sig hos klubbens præsident, og som vanligt er aprilmødet et fællesmøde med Hadsund Rotary klub.

Aftenens foredragsholder er Benedikte Ehlers, som har bopæl i en midtjysk idyl i Katrinedal mellem Bryrup og Them. Benedikte Ehlers er en særdeles alsidig og aktiv kvinde, som kan føje mange titler til sit CV: forfatter, Inner Wheeler, vinbonde/anpartshaver i Glenholm Vingård, kirkesanger i Viborg i 23 år og i Oregon, USA, i 10 år, Tour koordinator og livskunster i højeste grad. I 40 år har Benedikte Ehlers været foredragsholder og rejsende i livskvalitet. I 1980 oprettede hun i Viborg sit eget rejsebureau, ”Ehlers rejser”, og har siden rejst over hele kloden med grupper.

I 2001 blev Benedikte Ehlers gift med Poul Olesen, som har levet i Oregon i USA i 50 år, og hun har derfor fået mulighed for at opleve USA og danskere derovre. I 8 år sad Benedikte Ehlers i bestyrelsen for Det danske Immigrant Museum i Elk Horn i Iowa. Hun har således været meget aktiv i dansk-amerikansk kulturliv – også i forbindelse med Rebild Festen, den 4. juli, hvor hun har fungeret som Tour Guide for amerikanske grupper. I 2007 forlod parret USA og bosatte sig på Silkeborgegnen.

Benedikte Ehlers vil den 10. april give sit bud på, hvordan vi kan leve livet i såvel modgang som glæde. Hun blev selv ramt af kræft i 2002 og behandlet for det i USA. I maj 2018 brød sygdommen desværre atter ud, og hun har siden 5. december været gennem 3 operationer, men heldigvis går det fremad, har hun fortalt. Hun forsøger derfor at fortælle så mange som muligt, at vi skal leve, mens vi kan. At livet skal leves… og ikke overstås.

Foredraget er bygget op omkring dejlige billeder fra Benedikte Ehlers liv i Danmark og USA, og det vil også være ledsaget af sang.

Hadsund Inner Wheel klub håber, at rigtig mange har lyst til at overvære klubbens møde, til at spise en lækker menu samt lytte til Benedikte Ehlers’ medlevende og tankevækkende foredrag.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...