Premierefilmen står i kø i Hadsund

HADSUND: Premierefilm efter premierefilm ruller i denne tid hen over lærredet på Hadsund Bio- såsom Last Christmas og Jumanji - The Next Level.

Last Christmas

Filmen Last Christmas er ikke bare inspireret af, men bruger George Michaels og andre Wham-hit.

En historie om knuste hjerter og om at bevare troen.

Det er ellers ikke let for Kate, som for blot et år siden overlevede en livstruende sygdom, og som kæmper for at få et gennembrud som sanger.

Men også for ikke at kvaje sig og blive genkendt i sit job som udklædt ”Santa’s helper” i en butik for mere eller mindre usmagelig julepynt.

Forholdet til familien – inklusive en omklamrende mor, en opgivende far og en jaloux søster – er anstrengt og forholdet til hendes hyppig mandlige scoringer er nogenlunde lige så ustabilt.

Altså lige indtil Tom cykler ind i hendes liv....

Peter Mygind er med

Det er Emma Thompson, der står bag denne moderne kærlighedshistorie, der tager afsæt i George Michaels tekster, og som spreder lidt magisk julestemning over det december-kolde London.

Som Kate og Tom ses Emilia Clarke og Henry Golding, mens Emma Thompson selv spiller Kates mor.

Også danske Peter Mygind spiller en mindre rolle som - ”The Dane”.

Paul Feig har instrueret,

Eventyrfilmen Jumanji

I adventure filmen - Jumanji: The Next Level - vender gruppen igen tilbage til Jumaji.

Filmen’ er en opfølger på Jumanji: Welcome to the Jungle, der kunne ses som en slags genstartder af Robin Williams-filmen Jumanji fra 1995.

Her kan du altså opleve den nyeste episode i rækken om det mystiske jungle-spil, som man bliver nødt til at gennemføre for at overleve.

Men denne gang har spillet ændret sig.

Da ”gruppen” forsøger at redde en af deres egne, opdager de, at intet er, som de havde regnet med.

Spillerne bliver nødt til at udforske nye og ukendte territorier, fra tørre ørkener til snebeklædte bjerge, for at flygte fra verdens farligste spil.

Jake Kasden har blandt andre instrueret Dwayne Johnson, Kevin Hart, Jack Black, Karen Gillan, Danny DeVito og Danny Glover.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...