Hadsund Tennisklub var også med da ”Tennissportens Dag” blev afviklet lørdag 4. maj.

HADSUND: Mere end 250 tennisklubber landet over deltog i tennissportens tegn. Én af dem er Hadsund Tennisklub.

Som led i den landsdækkende event Tennissportens Dag havde Hadsund Tennisklub inviteret alle interesserede til at lægge vejen forbi klubbens baner på Stadionvej 7 i Hadsund til en dag med tennispil, sjove aktiviteter og hygge, det hele med gratis deltagelse, og gæsterne kunne i dagens anledning - kvit og frit - låne ketsjere og bolde.

Tennis er for alle!

- Til Tennissportens Dag fik alle interesserede mulighed for at prøve at spille tennis, fortæller klubbens formand Trine Gundesen. - Alle var meget velkomne og alle kunne være med – uanset alder eller om man havde prøvet at spille tennis før. Vores dygtige trænere stod klar til at hjælpe deltagerne godt i gang på banerne, og man kunne høre mere om klubbens tilbud til børn, motionister og pensionister.

DGI og Dansk Tennis Forbund stod bag

Bag arrangementet stod Hadsund Tennisklub i tæt samarbejde med ”Bevæg dig for livet - Tennis”, herunder DGI Tennis og Dansk Tennis Forbund.

Visionsprojektleder i ”Bevæg dig for livet - Tennis”, Lorenz Sønderby, siger: - Med Tennissportens Dag præsenterede vi de mange glæder og fordele ved tennis. Blandt andet er tennis mere gavnligt for helbredet, end mange andre fritidsaktiviteter, det er en fleksibel sport at gå til, og man kan spille tennis sammen som familie på tværs af alder.

Tennissportens Dag 2018 var et rekordår, hvor 251 tennisklubber slog dørene op for interesserede på alle niveauer og i alle aldre.

I alt 8.300 gæster lagde vejen forbi deres lokale tennisklub. Heraf var de 4.000 af gæsterne helt nye ansigter, og arrangementet resulterede i ca. 2.100 nye medlemmer i tennisklubberne landet over.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...