Hadsund Bibliotek inviterer til Readathon

HADSUND: Løbeskoene vil 16. oktober være skiftet ud med bøger, når Hadsund Bibliotek inviterer til maraton - eller "Readathon", som det hedder, når det gælder træning af læsemusklerne.

Opgaven for de 11 til 14-årige går - kort fortalt - ud på at læse løs i otte timer i træk efter bibliotekets åbningstid.

Samtidig får de unge læseheste mulighed for at møde forfatteren Nicole Boyle Rødtnes, som blandt andet har skrevet bøgerne Stargirl, Elverskud, Zombiejæger og Ildtyv.

Programmet indbefatter ligeledes pizza, og der vil være konkurrencer og en rundtur i bibliotekets hemmelige kælder.

Billetter til arrangementet kan købes via hjemmesiden www.himmerlandsbilleten.dk

Hele fjorden rundt byder Mariagerfjord Bibliotekerne i øvrigt på en længere række af aktiviteter i skolernes efterårsferie.

I bibliotekets selvbetjente åbningstid kan hele familien således kvit og frit deltage i den store krimiquiz "Doktor Døds diabolske og luskede men også enormt hemmelige plan".

Børn og barnlige sjæle kan hele ferien lave klamme magneter rundt om på de lokale biblioteker, og lørdag 13. oktober er der KREA-lørdag på Hadsund og Hobro Bibliotek, hvor ungerne kan lave edderkoppe-kryb og kravl af pomponer og filt.

Hele programmet for efterårsferieaktiviteterne på bibliotekerne kan nærmere studeres på hjemmesiden www.mariagerfjordbibliotekerne.dk

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...