Sidste år stillede 1250 løbere til start i kvindeløbet i Hadsund. I år håber arrangørerne på op imod 1500 løbsdeltagere

HADSUND: Meget tyder på, at Beauté Pacifique Kvindeløbet i Hadsund kan være på vej mod et nyt rekordår.

Tilmeldingen til løbet i maj har været åben siden sidst i januar, og det er bare strømmet ind med tilmeldinger lige siden.

På nuværende tidspunkt er hele 361 løbere tilmeldt. Til sammenligning var der på samme tid sidste år blot otte løbere tilmeldt.

- Og det ser derfor ud til, at sidste år deltagerrekord på 1.250 løbere går hen og bliver slået her i jubilæumsåret, hvor løbet kan fejre 10-års jubilæum.

- På baggrund af sidste års massive tilstrømning, har vi til i år fået hævet det maksimale deltagerantal til 1.500 løbere, men så har vi også nået til det absolut maksimale. Vi vil jo stadig gerne kunne tilbyde de mange kvinder nogle gode forhold både før, under og efter løbet, fortæller stævneleder Erik Nielsen fra Mariager Fjord OK.

Selve løberuten på de 5 kilometer pilles der ikke ved i årets løb. Løberne kommer stadig over Hadsund Broen til Hadsund Syd og retur igen, hvorefter turen går ud af Vestergade/Hobrovej, ned gennem Thygeslundskoven og ind ad Skovvej tilbage til målområdet på havnen i Hadsund.

Til gengæld bliver der i 2019 for første gang inddraget chip-tidtagning.

I første omgang kommer firmaet RaceResult selv og stiller udstyret op. Efterfølgende vil Mariager Fjord OK’s to it-ansvarlige, Keld Østergaard og Jens Christensen, sammen med firmaet gøre status og drøfte en mere permanent forlængelse af samarbejdet.

- Også Mariagerløbet i juni og Hadsundløbet i september kommer til at bruge det nye system, og så må vi bagefter vurdere, om klubben skal investere i denne tidtagning, som for både løbere og arrangører bliver meget mere nøjagtig, siger Keld Østergaard.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...