Du kan møde en vaskeægte eventyrer, når det 15. januar går løs med årets første Kulturtallerken-servering i Arden

ARDEN: Årets første Kulturtallerken-servering i Kulturhuset i Arden byder på et møde med en vaskeægte eventyrer, som har udfordret sig selv i mange forskellige sammenhænge.

Allan Henneberg er både iværksætter, rallykører og en vaskeægte eventyrer, og hvad enten det gælder rallykørsel gennem ørkenen til Dakar, velgørenhedsløbet PutFoot Rally eller en motorcykeltur på tværs af Island, har han mange gode og inspirerende fortællinger, som han gladeligt deler ud af.

Allan Hennebergs seneste eventyr er historien om tre generationers tur til Bonneville Salt Flats i USA, som gennem årtier har været kendt som testlokalitet for hastighedsforsøg med både biler og motorcykler.

På en legendarisk Rudge-Whitforth Ulster motorcykel fra 1935 skal de tre generationer i familien Henneberg på henholdsvis 26, 53 og 76 år hver især teste fartgrænserne.

Alderspræsident i familien, Evald Henneberg, har siden 1988 passet på sin Rudge-Whitforth Ulster, som nu er blevet grundigt efterset og toptunet, så den er klar til et hastighedsforsøg på Bonnevilles legendariske 3 mile-lange bane og de udfordringer, den uden tvivl vil møde.

Allan Hennebergs Kulturtallerken-optræden i Arden er programsat til 15. januar.

Arden Frugt & Grønt serverer til lejligheden en lækker ret med lokale råvarer, og i forbindelse med spisningen vil der være musikalsk underholdning leveret af Jørn Poulsen og Torben Lund, som også synger for og akkompagnerer fællessangene.

Det samlede program kan ses på www.kulturhusetiarden.dk

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...