DET SVÆRE LIV: Den tidligere præst i Skelund tager afsæt i sin bog Hjertesorg

HADSUND: Nu kan du møde forfatteren og præsten Anna Mejlhede til Kulturkaffe hos Mariagerfjord Bibliotekerne i Hadsund Kulturcenter.

Anna Mejlhede, som netop stoppet som præst i Skelund, gæster Hadsund tirsdag 10. marts klokken 19 for at fortælle om sit forfatterskab og liv.

Hun er kendt for at være ærlig og rap i replikken, og i kulturcenteret tager Anna Mejlhede de mellem-menneskelige emner fra sit forfatterskab op.

I bogen Hjertesorg (2019) skriver hun om, at netop hjertesorg er et grundvilkår, der følger os hele livet, og at det er nødvendigt for mennesker at være åbne om deres følelser og oplevelser.

Fem skilsmisser

Selv har Anna Mejlhedes fascinerende liv budt på mange spændende eventyr med blandt andet fem skilsmisser, en rejse til Grønland, og en periode som sejlende orlogspræst ved Søværnet.

Hun kom til Skelund fra en stilling i Holmens Kirke i København. Det blev kun til godt et halvt år som præst i Skelund og Visborg kirke, da hun måtte sygemeldes.

- Ofte tror vi, at vi skal kæmpe alene med det der ondt.

Når livet er svært og hårdt

-Det vil jeg rigtigt gerne fortælle, at vi ikke gør.

- Når livet er svært og hårdt, er det ikke fordi, der er noget galt med dig, men fordi det er sådan, det er.

Og det er det for os alle sammen, siger Anna Mejlhede.

Billetter til ”Kulturkaffen”, som iværksætteser i et samarbejde mellem LOF Mariagerfjord, Frikvarteret, Ældre Sagen Hadsund og Mariagerfjord Bibliotekerne, kan købes via www.himmerlandsbilletten.dk. eller ved henvendelse hos Mariagerfjord Bibliotekerne.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...