Krimiforfatteren Hans-Willy Bautz fra Haslev fortæller om sine krimier, mens vinavler Willy Sørensen 15. februar byder på vinsmagning og fortæller om vineriet

ALS: Vinavleren Willy Sørensen, der driver vineriet ”OddeKystVineri”, som tidligere hed ”ChateauOdde”, inviterer fredag 15. februar til krimi- og vinaften på vingården i det østhimmerlandske.

Aftenen begynder med smagsprøver på vineriets vine, og efter vinsmagningen vil krimiforfatteren Hans-Willy Bautz, som i øvrigt er ophavsmanden til vineriets nye navn, fortælle om sit forfatterskab.

Det begyndte, mens han i perioden 1984-2014 var avisudgiver i Tyskland, hvor han fik udgivet to bøger med fortællinger og to kriminalromaner. I Danmark har han indtil videre fået udgivet krimierne ”Mord på færgen til Palermo - Michael Bechs rejse til Sicilien” og ”Mord på Sicilien - Et spor fører til Danmark”.

Hans-Willy Bautz fortæller om og læser op af bøgerne, og han kommer ind på, hvordan han har lavet research - bl. a. i forhold til den sicilianske mafia.

I pausen bydes der på ostebord og kaffe - med mulighed for at købe et glas vin til.

Sidste tilmeldingsfrist til arrangementet er 13. februar 2019, men pladserne fordeles i øvrigt efter først til mølle-princippet.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...