Med et nyt år begynder mange forældre forberedelserne til den store konfirmationsfest i foråret. Et vigtigt element er tøjet, og netop dér er der hjælp at hente, når herretøjsbutikken Marcus i Butikscenter Hadsund inviterer til det første af fire konfirmandarrangementer 28. januar.

- Arrangementerne plejer at være et tilløbsstykke for konfirmander og deres stolte forældre. Vi mærker hvert år, hvor vigtigt det er for både konfirmanden og forældrene, at tøjet er helt specielt på den store dag, siger butikschef Nicolai Allermann Brok.

Økonomisk er der også gode grunde til at deltage i konfirmandarrangementet, da der gives en særlig rabat på 20 procent. Samtidig er der mulighed for at bytte tøjet helt frem til konfirmationen.

Tøjet er tilpasset de unge

Til forskel fra tidligere er konfirmandtøjet nu i højere grad et spejl af moden. Væk er de tider, hvor konfirmandtøjet var lidt for stort voksentøj med en klassisk habit.

- Tøjet er i dag stilrent, men alligevel er det noget, som også kan bruges efter konfirmationen. De fleste vælger en blazer og kombinerer denne med et par fede jeans eller pants, der på grund af stretch er yderst behagelige at have på. Som sko vælger mange nu et par pæne sneakers, fortæller Nicolai Allermann Brok.

Inspiration fra sporten

Generelt er der fokus på komfort i konfirmandtøjet anno 2018, hvor strækkvaliteter går i hånd med de klassiske dyder og farver.

- De fleste ting er i dag med stræk, og der er en stor påvirkning fra sportens verden i konfirmandtøjet i år. Eksempelvis er der for komfortens skyld netfór i blazerne, som vi kender det fra forskelligt sportstøj, pointerer Nicolai Allermann Brok.

Marcus

i Butikscenter Hadsund sælger herretøj til en ung målgruppe.

Butikken forhandler egne brands, Gnious og Marcus, samt mærker som Kronstadt, Just Junkies og SuperEgo. www.marcus.dk

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...