Torsdag aften 25. april bliver der holdt en koncert med BuchholtzStensgaardTANGO i Øster Tørslev Kirke.

Ø. TØRVLEV: Buchholtz-Stensgaard-TANGO er Argentinsk tango og sydamerikansk musik når det er bedst.

De spiller den smukke klassiske tangomusik af Carlos Gardel, som man ofte forbinder med tangomusik, men de spiller også den nyere tangomusik af Astor Piazolla. Her kan nævnes klassikere som Libertango og Adios Nonino, som begge er både energifyldte og inderligt smukke. Koncerten byder også på musik af Ariel Ramirez og andre berømte sydamerikanske kompositioner, arrangeret for harmonika og marimba. Bl.a. musik af den brasilianske harmonikavirtuos Sivuca, fortæller organist Anker Sigfusson og henviser til deres annonce.

Harmonikavirtuos Ib Buchholtz har gennem mange år været en ledende skikkelse og underviser ved Nordjysk Musikkonservatorium, hvor han har ledet AM uddannelsen. Han er kendt fra mange musikalske sammenhænge lige fra De Gyldne Løver til Aalborg Symfoniorkester.

Kai Stensgaard, international kendt marimbasolist, har indspillet seks CD´er og komponeret mange stykker for solomarimba, som spilles af marimbaister verden over. Kai Stensgaard har turneret i USA, Mexico, Argentina, Chile, Taiwan, Japan og EU hvor han har givet koncert og masterclasses. Han er kendt for at have udviklet en speciel spilleteknik, hvor han spiller med seks køller.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...