Faglige Seniorer Mariagerfjord hedder den nye tværfaglige kommunegruppe, der skal samle og koordinere indsatsen på det ældrepolitiske område i Mariagerfjord Kommune

MARIAGERFJORD: Faglige Seniorer har nu etableret sig med en Tværfaglig Kommunegruppe under navnet Faglige Seniorer Mariagerfjord.

Formålet med Faglige Seniorers Tværfaglige kommunegruppe er at samle og koordinere den tværfaglige indsats på det ældrepolitiske område i Mariagerfjord Kommune.

Kommunegruppens møder og aktiviteter er åbne for alle interesserede medlemmer af seniorklubber under Fagbevægelsens Hovedorganisation samt enkeltpersoner, som kan tilslutte sig Faglige Seniorers formål.

Herudover virker Faglige Seniorer Mariagerfjords kommunegruppe som det tværfaglige talerør, der sikrer et fælles afsæt til ældrepolitiske udmeldinger i forhold til de faglige-sociale og kulturelle emner med baggrund i Faglige Seniorers værdigrundlag.

Den nye bestyrelse har konstitueret sig med Per Beck som formand, Ole Larsen Næstformand, Mariane Enevoldsen som kasserer samt bestyrelsesmedlemmerne Kirsten Eriksen og Kurt Thomsen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...