Anne Velling kiggede forbi og blev præsenteret for politikkerne i Mariagerfjord Kommune

Selvom Anne Velling først tiltræder stillingen som kommunaldirektør ved Mariagerfjord Kommune efter sommerferien, tyvstartede hun tjansen ved byrådsmødets temamøde torsdag eftermiddag. Hun var nemlig inviteret med for at hilse på kommunens politikere og topembedsmænd.

Mødet fandt sted på DS Arena i Hobro, og den kommende kommunaldirektør fik rig mulighed for at opleve de 29 byrådsmedlemmer, som hun snart får et tæt samarbejde med.

Mariagerfjord Kommune er kendt for at have en særlig samarbejdsånd, og det har været afgørende for, at Anne Velling fortsætter karrieren i Mariagerfjord Kommune efter sommerferien.

- Jeg har hørt, at man i Mariagerfjord Kommune har tradition for et samarbejdende byråd, som har et godt og tillidsfuldt samspil med administrationen. Det er blandt andet derfor, at jeg lagde billet ind på jobbet. Jeg er rigtig glad for, at jeg nu allerede har oplevet det i praksis, siger Anne Velling.

Anne Velling er glad for den flotte modtagelse.

- Det er herligt at hilse på politikerne og mærke den gode stemning, der præger byrådet. I det hele taget er jeg helt overvældet over den varme modtagelse, som politikere, ledere og medarbejdere har givet mig i de seneste uger, udtaler Anne Velling.

Borgmester Mogens Jespersen er også glad for, at den kommende kommunaldirektør oplever at blive taget godt imod.

- Kommunaldirektøren er min nærmeste samarbejdspartner til hverdag og jeg glæder mig rigtig meget til samarbejdet med Anne Velling. Jeg er sikker på, at hun er den helt rigtige profil til at bygge videre på det tætte og gode samarbejde, som vi har her i Mariagerfjord Kommune, siger borgmesteren.

- Vi ville gerne have præsenteret Anne på byrådsmødet i maj, men det var ikke muligt på grund af corona-situationen. Nu hvor der er lempet lidt på situationen, er det godt, at byrådet får sat ansigt på den person, som kommer til at stå i spidsen for vores administration i de kommende år, slutter borgmesteren.

Anne Velling tiltræder jobbet som kommunaldirektør 1. august 2020. Anne Velling kommer fra et job som administrerende direktør for By- og Kulturforvaltningen i Odense Kommune. Anne er uddannet cand.scient.pol ved Aarhus Universitet og er gift med Søren Lind Christiansen, som er direktør på professionshøjskolen Absalon. Sammen har de to voksne børn på 21 og 24 år.

Anne bor for nuværende i Odense, men har netop lejet en lejlighed i Hobro.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...