Hadsund Rotary Klub sender atter unge ud på udveksling - så nu kan man søge

HADSUND: Hadsund Rotary Klub er atter klar til at sende et ungt menneske ud på et spændende udvekslingsophold et sted i verden, hvor man kan opleve en ny og anderledes kultur, knytte venskaber med unge fra mange andre lande og udvikle sig til en global borger.

Ansøgnings fristen er 1. september, og for at komme i betragtning skal man gå i 9. klasse.

En af Hadsund Rotary klubs aktiviteter er at deltage i en udveksling af unge mennesker, der gerne vil opleve et år i et fremmed land. Klubbens medlemmer modtager udvekslingsstudenter fra hele verden.

Den anden vej har man sendt unge fra Hadsund-området, der har haft et år i udlandet i trygge rammer, hvor de har boet privat og været knyttet til en Rotary Klub i det fremmede. De er alle vendt hjem og har med begejstring fortalt om deres livs oplevelse.

Man kan se mere på https://www.rotary.dk/yep/kort-om-long-term. Her findes også det skema, som skal bruges for at søge udveksling.

Du kan få yderligere oplysning ved at kontakte klubbens kontaktperson Søren Haubro (tlf.: 30389235), som også vil være behjælpelig med udfyldelsen af ansøgningsskemaet.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...